Anmälan till HT-24 öppnar 28 juni (förtur) och 14 juli kl 12.00 för NYA gymnaster
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Uppåkra Idrottsförening Gymnastik
Gymnastik

Välkomna på gymnastik - regler och allmänt om sportadmin mm

Välkomna till  UIF Gymnastik!

 

Viktigt att tänka på inför träning:

Det är endast ledare och gymnaster i hallen under träningen och föräldrar får vänta utanför (gäller alla grupper förutom den grupp som är familjegymnastik samt Alla Kan Gympa). Prata gärna med era barn om att de EJ får vara på redskapen om ingen ledare står där. Barnen måste sitta på läktarenoch vänta tills vi startar.

Tänk på att barnen måste ha

●Uppsatt hår

●Ta också av alla smycken, inkl hängande örhängen

●Träna barfota eller mjuka skor.

●Ta gärna med vatten till träningen

 

SportAdmin

Föreningen använder numera SportAdmin. Där kommer ni hitta all information om träningar,anmälan, faktura mm.

 

Vi har även en ny hemsida:-www.uifgymnastik.se samt ett instagramkonto: uif_gymnastik_hjarup

Besök gärna hemsida och instagram då vi löpande kommer lägga ut nyheter samt generell information tex om priser mm.

 

Ladda gärna ner appen SportAdmin så kommer ni bl a få notiser om det sker någon förändring i träningstider mm.

Viktigt att alla lägger in telefonnummer på sportadmin.se(dubbelkolla gärna så korrektinformation finns där).

 

Föreningskläder via Stadium

Om ni vill beställa kläder från Stadium med UIF Gymnastik logo kan ni gå in på den här länken .https://www.stadium.se/foreningar/1777684.

Det går att beställa både från ”vanliga” stadium ochföreningskläder i samma beställning. Gå också in på stadium på mina sidor och lägg till Uppåkra IFunder stöd min förening. Då får föreningen bonus på alla era köp hos Stadium.

 

email:

gymnastik@uifgymnastik.se

Om klubben och grupper

Välkomna på gymnastik i Hjärup. UIF Gymnastik erbjuder redskapsgymnastik för barn från 3 år. Gymnasterna tränar olika redskap tex matta, airtrack, plint och trampett anpassade efter barnens ålder och kunskap. Vi övar även på koordination och har pulshöjande lekar. Vårt mål är att alla ska kunna vara med och ha roligt samtidigt som de utvecklar sina gymnastikkunskaper såsom kullerbytta, hjulning, handstående och volter. Vi har utbildade ledare och alla gymnaster får en försäkring via Uppåkra IF Gymnastik.

UIF Gymnastik erbjuder följande gymnastikgrupper under HT-24. All gymnastik är i Uppåkrahallen i Hjärup.

Fortsättningstrupper (FT1 & FT2) - Ålder 2009-2014 - Tränar 2 gånger i veckan. Dessa grupper har tränat gymnastik under längre tid, och tränar på tex volt på trampett, flickis men även grunder. Dessa grupper erbjuds även tävling.

 

Åldersindelade grupper: 2015/2016, 2017, 2018, 2019 och 2020: Här tränar vi på grunder inom gymnastiken, sammansatta övningar när gymnasterna är redo och har även mycket lekar. Alla tränar utan sina föräldrar i hallen.

 

Familjegymnastik: Födda 2021: Här tränar barnet tillsammans med sin/sina målsman på gymnastikens grunder och naturligtvis är lekar ett stort inslag. Gruppen leds av utbildade ledare men målsman har ansvar för sitt eget barn. Barnen ska komma ombytta och föräldrar får gärna komma ombytta, men är inget måste.


Alla kan gympa (Paragympa): Ålder 8 år och uppåt: För alla barn med funktionsvariation som vill vara på gympa och ha roligt.

Välkomna till UIF Gymnastik i Hjärup

 
Sponsorer